Ota yhteyttä

Jos blogini herätti mielenkiintosi, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Ehkä voisimme tehdä yhteistyötä? Herättikö blogini suuria tunteita? Olivatko postaukset mielestäsi hyödyllisiä? Otan erittäin mielelläni vastaan kaikki viestit blogiin tai käsiteltyihin aiheisiin liittyen. Myös mainostaminen blogissa on mahdollista.

Sijoitusvinkkejä minulta ei kannata kysyä. Omaa sijoittamistani olen pyrkinyt kuvaamaan blogissani ja strategiassa.

Jos vinkkien sijaan haluat tehdä todellisen muutoksen nykyiseen taloudenhallintaasi, olet valmis pidempiaikaiseen yhteistyöhon ja haluat onnistua samaan taloutesi oikeille raiteille, autan sinua mielelläni tarjoamani Talouden Persononal Trainer -palvelun kautta. Palvelu on maksullinen, mutta erittäin kohtuullisesti hinnoiteltu. Laita viestiä ja kerro miksi haluat tehdä muutokseen, niin katsotaan miten saavutamme sen yhdessä. Minä teen unelmistani totta ja autan myös sinua saavuttamaan omasi paremman talouden hallinnan kautta.

Sähköpostini alkuosa on info ja loppuosa on @pohatta.com. Toivottavasti tämä epäselvä kirjoitustapa ei aiheuta ongelmia, muuta kuin roskaposteille. Voit olla minuun yhteydessä myös alla olevan lomakkeen kautta, Facebookissa tai Twitterissä @RahaPohatta.

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

captcha

Lähettämällä viestin tällä lomakkeella hyväksyt tietojesi tallentamisen käsittelyä varten.