Aloita tästä

Niin alkoi matkani kohti taloudellista riippumattomuutta ja ennenaikaista eläkettä. Toivon, että sinulle herää uusia ajatuksia taloudenhallinnasta ja saat käytännöllisiä vinkkejä omalle matkallesi. Jos koet artikkelit hyödyllisiksi, ilahtuisin, jos osoitat sen kommentoimalla, jakamalla tai tykkäämällä Facebook sivuistani.

Jos haluat muuten vain keskustella tai pohtia taloudellisia asioita voit ottaa yhteyttä.

Nautinnollisia lukuhetkiä ja tervetuloa mukaan!

Blogin tarkoitus

Blogin tarkoituksena on valistaa ihmisiä siinä miten henkilökohtaisen talouden hallinta voi auttaa saavuttamaan maistuvamman elämän. Todennäköisesti valistaminen tapahtuu lähinnä henkilökohtaisten erheiden kautta, mutta toivottavasti väliin mahtuu myös jokunen onnistuminen.

Oma tarkoitukseni on jäädä eläkkeelle 35-vuotiaana ja sitä kuinka kauan tuohon on, voit seurata sivuillani olevasta laskurista. 35-vuotiaana eläkkeelle jääminen tarkoittaa sitä, että laitan tällä hetkellä säästöön kaiken minkä voin ja jopa vähän enemmän. Sitä se ei sen sijaan tarkoita, että elämäni olisi tästä johtuen yhtään vähemmän rikasta kuin tovereillani, jotka pistävät kaiken haisemaan. Pyrin vain välttämään turhan skeidan haalimista.

Blogini edustaa omia ajatuksiani, mutta sijoitusneuvoina niitä ei pidä ottaa. Haluan, että kaikista ajatuksistani ja ideoistani jää mustaa valkoiselle. Välillä ideani toimivat paremmin ja välillä huonommin.

Aloita näistä

Tarinaa on kertynyt jo reilusti, mutta jos sinulla on aikaa vain yhdelle artikkelille, kannattaa lukea P.Ohatta pähkinänkuoressa. Vauhtiin päästyäsi voit jatkaa näistä:

Taloudellista kehittymistäni voit seurata kuukausikatsauksista ja jos jäät koukkuun, niin arkistosta löydät kaikki kirjoitukseni.

Ajatus blogin taustalla voi tuntua aluksi mahdottomalta, mutta mitä lähemmäs sen saavuttamista päästään, sitä todellisemmaksi se muuttuu. Toivottavasti blogi herättää myös jokaisessa lukijassa ajatuksen, että mikään ei ole mahdotonta, jos vain päättää onnistua – uskalletaan siis ajatella isosti ja muistetaan, että eläkelaskuri ei erehdy!

Toivon, että aikanaan kova yritykseni palkitaan ja saavutan taloudellisen riippumattomuuden.