Sijoitus Invest – Nuoret Osakesäästäjät

ruuhka-PohattaJuuri nyt Sijoitus Invest huuma on kuumimmillaan. Tälle päivälle on enää hetki tehokasta peliaikaa jäljellä. Onneksi huominen on vielä kokoaan edessä. Täysin objektiivinen näkemys aiheesta on se, että huomenna on luvassa pääpäivä. Yippi-kay-yay!

En ollut suunnitellut, että menisin paikan päälle käymään tänä vuonna. Suunnitelmaan tuli kuitenkin muutos, kun Nuoret Osakesäästäjät lähettivät kutsun järjestämäänsä Nuoriso Corneriin. Harvoin sitä saa osallistua tilaisuuteen, jossa pääsee edistää nuorten säästämistä ja sijoittamista.

Käytännössä Nuoriso Cornerissa on mahdollisuus verkostoitua muiden sijoittamisesta kiinnostuneiden kanssa ja tavata sijoitusalan asiantuntijoita. Minut tavoittaa klo 10:30 – 11:00 välisenä aikana. Muitakin mielenkiintoisia vierailijoita Cornerista löytyy, kuten esimerkiksi Terhi Majasalmi myöhemmin iltapäivällä.

Jos siis satut liikkumaan huomenna Messukeskuksessa, niin iästä riippumatta tervetuloa nykäisemään hihasta tai muuten vain paiskaamaan vitoset!

Kuulisin mielelläni mielipiteesi artikkelista esimerkiksi kommenttien kautta. Mikäli koit artikkelin hyödylliseksi, ilahtuisin jos autat jakamalla sen eteenpäin ja tykkäät sivustani P.Ohatta myös Facebookissa. Twitteristä löydät minut kätevästi nimimerkillä @RahaPohatta. Voit myös tilata tulevat artikkelit sähköpostiisi liittymällä sisäpiiriin.

4 vastausta artikkeliin “Sijoitus Invest – Nuoret Osakesäästäjät”

  1. Terhi on lukenut Robert Kiyosakilta pari kirjaa ja toistaa hänen oppejaan. Turhanpäiväinen höpö höpö talousneuvoja IMO

    1. Nyt täytyy kyllä tunnustaa, että aika harva omista jutuistani on originaalia. Kyllä suurin osa on lainattua. Ehkä sovelluksista voi laittaa osan omaan taskuun, mutta siihen taitaa jäädä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.