Läskissä kunnossa

Otsikolla en valitettavasti tarkoita lompakkoani, vaan omaa fyysistä olemustani.

Blogin tiukka rahalinja alkaa musertua, mutta vähitellen olen huomannut, että elämänlaatuun vaikuttavat myös muut tekijät kuin raha. Yksi merkittävä tekijä on se, että voi ja uskaltaa tehdä mitä haluaa.Tarkoitus olisi tulevaisuudessa yhä enemmän noudattaa tätä linjaa, mutta tietenkin rahaa unohtamatta.

Pyrin pitämään blogin muut aiheet minimissä, mutta koska teen mitä haluan, poikkean tässä kohtaa blogin varsinaisesta genrestä. Nämä postaukset voit halutessasi helposti skipata tunnisteen perusteella.

Olen jo jonkin aikaa odottanut farkkujeni huutavan PJONG ja näkeväni ylimmän napin lentävän kaaressa kohti valoisampaa tulevaisuutta. Uusien farkkujen hankkiminen on täysin poissuljettua, koska tarkoitus ei ole kiertää ongelmaa, vaan ratkaista se. Omalla kohdallani kevät ja sen mukanaan tuoma energisyys ei tullut hetkeäkään liian myöhään.

Seuraava tavoitteeni on lisätä omaa hyvinvointiani, mutta sen mittaaminen numeroilla on hankalaa. Mittaamisen helpottamiseksi kävin kartoittamassa lähtötason kehonkoostumusmittauksessa. Uusi mittaus tehdään kuntoilujakson lopussa. Toinen mitattava määre on urheilusuoritusten määrä, joita päätin kesän aikana saada kasaan 52 kappaletta. 

Ensimmäinen treeni takana, 51 jäljellä.

5 vastausta artikkeliin “Läskissä kunnossa”

  1. Tänks! Täytyy tunnustaa, että salipuolella on ollut todella hiljaista. Muuten kyllä sentään joka viikko tullut liikuttua, mutta olisi vielä varaa kiristääkin…

  2. Säästeliäisyyteen pyrkivänä olen itelleni sen verran antanut anteeksi että maksan 48e/kk kuntosalijäsenyydestä ja käyn urheiluhierojalla kerran kuukaudessa tai kahdessa aukomassa paikkoja hintaan 32e/tunti.

    Olen hieman katkera työnantajalle (julkinen) joka ei oikein tule vastaan vaikka näyttöpäätetyötä teen pääasiassa, fysioterapeutille kyllä pääsee työterveyteen mutta toteamus on lyhyen venyvyystestauksen jälkeen vaan että ”kyllä ne jumit lähtee venyttelemällä ja lenkkeilemällä, buranalla jos ei muuten”. Vuodessa 50e Sporttipassirahastoa jota ei voi tuonne hierojalle esimerkiksi käyttää, ja muutenkin tuo on ihan saatanan naurettava summa pienen palkan päälle siitä että päätä särkee ja hartiat vittuilee joka toisen työpäivän jälkeen…

    1. Itse istuskelen myös päivät koneen ääressä, joten ymmärrän hyvin tuntemuksesi. En ole vielä raaskinut hierojalla käydä, mutta eipä säästämistä sentään kannata terveyden edelle asettaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.