Muuttolaatikot purettu

Nyt on muutto kokolailla paketissa.

Operaatio sujui suhteellisen kivuttomasti ja tällä hetkellä näyttää siltä, että juuri mitään ei olisi hukkunut matkalla. Ensi puraisu WordPressin ihmeellisen maailman on otettu ja toistaiseksi kaikki on sujunut kuin Strömsössä – todennäköisesti minulta on siis jäänyt jotain huomaamatta. Toivottavasti lukeminen on vähintäänkin yhtä miellyttävä kokemus kuin vanhassa blogissa. Jos kuitenkin huomaat blogissa viallisia toimintoja tai muuta rasitetta, niin arvostan suuresti jos viitsit tästä laittaa vaikkapa kommentin.

Muuton yhteydessä uudistin hieman muutakin kuin pelkän ulkoasun. Nyt blogista löytyy helppokäyttöinen arkisto, josta tarinoita voi kelata yksi kerrallaan aikajärjestyksessä. Lisäsin tämän koska törmätessäni hyvään blogiin tykkään itse lukea sen alusta lähtien järjestyksessä läpi. Toivottavasti jossain vaiheessa myös oma blogini päätyy jonkun läpikahlattavaksi. Myös postausten jakaminen onnistuu jatkossa helpositi artikkelin pohjalla olevien kuvakkeiden kautta. Lisäksi tulen keräämään suosittelemiani palveluita omalle sivulleen.

P.Ohatta löytyy nyt myös Facebookista sekä Twitteristä nimellä @RahaPohatta, jos joku mielummin seuraa sepustuksiani niiden välityksellä.

10 vastausta artikkeliin “Muuttolaatikot purettu”

 1. Itse olen käyttänyt sekä WordPressia että Bloggeria ja itse tykkään ehkä enemmän Bloggerista. Se on jossain mielessä selkeämpi. Nämä ovat kuitenkin makuasioita ja niistä on turhaa kiistellä. Blogisi sopii mielestäni ihan hyvin molemmille alustoille, joten tulen tätä jatkossakin seuraamaan. Kauan tuohon siirtoon muuten suunnilleen meni? Tunteja vai päiviä vai jotain muuta?

  1. Siirtoon ei sinänsä mennyt kovin kauaa. Nimipalvelimen päivittyminen kesti melkein vuorokauden, mutta oma työ tästä oli ehkä 2 min. Myös postausten ja muun sälän siirto meni todella nopeasti, kun WP:ssä oli tuota varten valmis lisäosa, ehkä muutama minuutti kokonaisuudessaan. WordPressin virittely onkin sitten ihan toinen juttu ja sitä tulen jatkamaan vielä jonkin aikaa.

   1. RSS siirto ei tosiaan onnistunutkaan, joten tämä täytyy ladata uudestaan lukijaan. Yritys oli kova, että bloggerin rss olisi ohjautunut tuohon uuteen, mutta eipä onnistunut. Sorry!

 2. ”Nyt blogista löytyy helppokäyttöinen arkisto, josta tarinoita voi kelata yksi kerrallaan aikajärjestyksessä. Lisäsin tämän koska törmätessäni hyvään blogiin tykkään itse lukea sen alusta lähtien järjestyksessä läpi. Toivottavasti jossain vaiheessa myös oma blogini päätyy jonkun läpikahlattavaksi.”
  Kahluusaappaat parhaillaan jalassa ja tänne asti on päästy 🙂 Parille muullekin olen jo suositellut samaa. Erittäin viihdyttävää luettavaa kommentteineen eikä teknisiä käpyjäkään ole osunut matkalle blogin suhteen. Itse löysin tänne passiivisen sijoittamisen ja Erola-viittausten kautta.
  Kiitos hienosta blogista!

  1. Mahtava kuulla Mikko! Eipä ole tainnut kukaan muu vielä mainita, että olisi asetellut kahluusaappaat jalkaan. Ehkäpä tässä on pieni haave tullut siis täyteen. Kiitos itsellesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.