Suksi suolle

Jos vielä arvot mitä teet tänä viikonloppuna, eikä Halloween oikein innosta, niin tässä yksi vaihtoehto: suksi suolle! Tarkemmin sanottuna Torronsuon kansallispuistoon. Tämä 30 km² suuruinen alue tarjoaa mainiot puitteet eräjormailulle.

Mikäli ei aivan noilla kulmilla satu asustelemaan, niin todennäköisesti matkaa varten tarvitsee auton. Bensakulujen lisäksi eväät on hyvä olla mukana, mutta silti kustannukset pysyvät melko alhaisina. Varsinkin jos saa lastattua auton täyteen päitä.

Lehdet ehtivät jo ehkä valahtaa maahan, mutta silti Suomen luonto on yhä parhaimmillaan – ei harmia hyttysistä, eikä liian kuuma kulkea. Torronsuo tarjoaa mahdollisuuden ulkoiluun pitkospuilla, mutta myös extremempään soiden ylitykseen. Jälkimmäiseen vaihtoehtoon päätyessä kannattaa olla tarkkana ja varata vähintäänkin kuivat varasukat mukaan.

Ulkoilu tarjoaa mahdollisuuden irtiottoon arjesta ja ainakin itse nautin siitä, kun voi hetkeksi unohtaa kaiken muun ja vain olla.

2 vastausta artikkeliin “Suksi suolle”

  1. Olen huomannut, että täällä pk-seudulla myös pelkkä Nuuksio on hyvä paikka poistaa paineita, vaikka siellä täytyykin virkistyä tuhansien muiden kanssa… Myös Vihdin metsät hieman kauempana on hienoa seutua! Retkeily on hyvä tapa irrottautua arjesta – ja edullista 😉

    1. Totta, itse pidän myös Nuuksiosta. Tosin kokemusta on lähinnä maastofillarin selässä. Vihti voisi kyllä myös olla kokeilemisen arvoinen, kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.