Sijoitus-Invest 2018

sijoitusinvestlogopystyTaas on se aika vuodesta, kun raha haisee ja sijoittajia hemmotellaan tietoiskuilla kahden päivän ajan aamusta iltaan. Huomenna Helsingin Messukeskuksessa käynnistyvät Sijoitus-Invest messut vuosimallia 2018.

Täysin puolueettomasti voin todeta, että tänä vuonna on lavalle löytynyt poikkeuksellisen hyvää ohjelmaa. Se ei varmastikaan vaikuttanut mielipiteeseeni, että minut kutsuttiin mukaan esiintymään.

Oma puheenvuoroni eli Uskalla tavoitella unelmiasi on perjantaina (23.11) klo 14:00 Päälavalla. Kyse ei ole saarnasta taloudellisen riippumattomuuden puolesta, vaan yritän summata tehokkaasti sen, mitä olen oppinut edellisen viiden vuoden aikana blogia kirjoittaessa. Kyllä on viisi vuotta mennyt äkkiä! En olisi muuten uskonut, että tarinaa löytyisi viideksi vuodeksi. Ehkä pitäisi keksiä jotain synttärikivaa.

Visiittini messuille on todennäköisesti aikataulultaan tiivis, mutta jos muuten vain haluat tulla paiskaamaan vitoset tai rupattelemaan niitä näitä, niin heti esityksen jälkeen on paras ajankohta.

Lisäksi muutamia muita mielenkiintoisia puheenvuoroja:

Nähdään messuilla!

Kuulisin mielelläni mielipiteesi artikkelista esimerkiksi kommenttien kautta. Mikäli koit artikkelin hyödylliseksi, ilahtuisin jos autat jakamalla sen eteenpäin. Paras tapa saada tieto uusista artikkeleista on liittyä sisäpiiriin. Voit tykätä sivustani P.Ohatta myös Facebookissa ja Twitteristä löydät minut nimimerkillä @RahaPohatta

4 vastausta artikkeliin “Sijoitus-Invest 2018”

  1. Esiintymisesi oli ihan hyvä, kiitokset siitä. Yksi asia kuitenkin missä voisit tsempata oli, että toistit jatkuvasti ennen lauseen aloittamistä ”äää” 😀 Ne jos saat karsittua, olisit selvästi parempi esiintyjä 🙂

  2. Onkohan näitä Sijoitusinvestin puheenvuoroja videoitu ja linkit jossain ? Itse tapahtuman sivuilta ei ainakaan löydy mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.