Olo on kuin Roope Ankalla

Tällä hetkellä on menossa pimeä ja melko lämmin syksy. Sen lisäksi, että ilma on lämmin, sain myös muita sydäntä lämmittäviä uutisia. Luvassa on nimittäin välittömästi voimaan astuva palkankorotus.

Seuraavassa bruttopalkassa on nähtävissä maistuva 250 euron korotus. Palkka nousee yhteensä 2750 euroon kuukaudessa. Olen vielä kaukana mediaanipalkan saavuttamisesta, mutta ainakin suunta on oikea.

Sen lisäksi, että päivätyön palkkaan tulee pieni korotus, myös sivutoimisesti tienaamani summa tulee tänä vuonna olemaan merkittävästi aikaisempaa suurempi. Edellinen ennätys taitaa olla noin 2000 euroa. Tänä vuonna tuo menee rikki, mutta palaan tähän kun saan tehtyä tarkan arvion loppuvuodesta.

Olen viime aikoina joutunut poikkeuksellisen paljon houkutusten armoille. Olen ollut kipeänä ja katsonut kasapäittäin mainoksia. Kaikennäköisiä ”tarpeita” on ilmaantunut. Tästä huolimatta kaikki lisätulot menevät suoraan säästöön ja sijoituksiin.

Kyse on jälleen yhdestä murrostilanteesta, jossa voin ruuvata säästöprosenttiani mukavasti ylöspäin.

Vaikka palkankorotus ei ole kovin suuri, on tämä erittäin mukava ja tervetullut uutinen. 

4 vastausta artikkeliin “Olo on kuin Roope Ankalla”

  1. Onneks olkoon! Hauska sattuma että mennään tasan samoissa palkkalukemissa, siis silloin kun olin töissä. Tuo on iso korotus ja kun se tulee joka kuukausi niin siitä kertyy ajan kanssa hyvä summa varsinkin jos saat siitä ison osan säästöön.

  2. Kiitos! Tarkoitus ainakin on laittaa 100 % tuosta korotuksesta säästöön. Toistaiseksi olen tyytyväinen siihen mitä on eli ei suurempaa tarvetta hankkia mitään uutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.